dimarts, 30 de juliol del 2013

Com aprendre màgia?

No és fàcil aprendre màgia pel nostre compte, perquè no hi ha gaires llocs on poder apuntar-te per aprendre’n, de fet, per aprendre màgia només tenim aquests referents:

- Jocs de màgia...

- Llibres o vídeos...

- Algun taller...

Si volem aprendre màgia, també podem anar a una botiga de màgia, allà, ens orientaran cap on hem de tirar. Per exemple, si demanem un llibre, ells ens recomanaran quin és el mes adequat pel nostre nivell.

A Barcelona hi ha dues botigues de màgia que estan molt bé:

- Magicus: la van fundar una parella artística que es deien així, Els Magicus. No només venen coses a aficionats sinó que també fabriquen material a mida per a professionals. 
Quan vols comprar un joc de mans no t'expliquen com funciona fins que ja l'has comprat, així eviten que entri algun curiós i pregunti com va un joc de mans i se'n vagi sabent el secret. Llavors et fan entrar a la rebotiga i allí te l'expliquen amb tranquil·litat. 

Si voleu més informació, podeu entrar a la seva pàgina web: http://www.magicus.es/

- El rey de la magia: és la botiga de màgia més antiga de tot Europa. La va fundar un mag molt antic que es deia Partagàs, i després va passar a mans de Carles Bucceli. Actualment la porten un grup de màgia especialitzat a fer màgia i teatre alhora. Ells també són fabricants i inventors d'efectes per a professionals i tenen un Museu de la màgia al bell mig de Barcelona.

Si voleu saber-ne més coses, podeu entrar a la seva pàgina web: http://www.elreydelamagia.com/es

També, si tens 18 anys, et pots apuntar a alguna associació de mags. Allí es poden conèixer molts aficionats a l'il·lusionisme amb qui poder compartir amistat i coneixements.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada