dimarts, 30 de juliol del 2013

Com muntar una sessió de màgia


Si vols muntar una sessió de màgia i fer que tots els teus amics, família... es quedin al·lucinats... has de seguir aquestes regles!

- És importat fer una bona planificació dels jocs de mans que hi haurà a la sessió. Seria un error improvisar-los. Val més escriure un guió previ per organitzar-los adequadament.

- Cal posar cura a l'estètica del vestuari i de tots els elements que es faran servir, perquè són aspectes que el públic veu i valora.

- Val la pena alternar els números parlats amb algun de musical. Això dóna molt de ritme a l’actuació i es veu que el mag té recursos!

- Assajos, assajos i mes assajos. Si els mags tenen algun secret, és aquest, assajar molt. La tècnica s'adquireix amb la pràctica, i només la pràctica garanteix una execució del joc impecable.

- Mai s'han de fer dos jocs de mans seguits que utilitzin la mateixa tècnica, algun espectador podria treure conclusions que no ens interessen.

- La durada d'una sessió mai pot passar de l'hora. Val més que la gent es quedi amb ganes de més màgia que no que se li faci pesada la sessió.

- Abans de començar, cal repassar bé que no falti res.

- No s'ha de repetir mai un joc de mans, encara que el públic ho demani, hem de pensar que ells, encara que diguin que el volen gaudir de nou, el que realment volen és intentar descobrir la trampa, perquè abans els hem enxampat desprevinguts. Mai de la vida!

- No només hem de triar els jocs de mans que ens agradin més, també cal pensar amb quins el públic gaudirà més.

- S'ha de començar sempre amb un joc de mans que sigui ben potent, així mantindrem el públic expectant.

-  I acabar amb el millor joc de mans que tinguem, així la gent marxarà amb molt bona impressió!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada