diumenge, 13 d’abril del 2014

Cartomàgia - El Públic

EL PÚBLIC

El públic, els espectadors, no només són persones passives que es divertiran, sinó que constantment formaran part del joc, com a testimonis o ajudants del que anirà passant.
Pels efectes de la cartomàgia, el mag ha d'estar assentat davant d'una taula i el públic davant seu, assegut en un parell o tres de files de cadires.

S'han de tenir en compte tres advertències importants:

- Els espectadors no han d'estar més baixos que el mag, ja que no veurien la taula on tindran lloc els jocs de mans.

- El públic no estarà mai rere el mag, perquè no han de veure les cartes tal i com les veu el mag, sinó de cara. A més, podrien veure petites maniobres secretes que podria fer el artista, difícils d'ocultar per la part de darrere. Per aquesta mateixa raó, mai hi podrà haver miralls rere el mag.

- Hi ha d'haver una bona il·luminació frontal, ja que aquesta és imprescindible perquè el públic aprecii be el que s'està fent sobre la taula, per la mateixa raó, no s'ha de treballar mai amb finestres obertes rere (llum d'esquena).

2 comentaris:

  1. Una altre vegada, una publicació directa, precisa i entenedora sobre el gran i fascinant món de la màgia, en aquest cas de la cartomàgia.

    És una publicació directa perquè després d'una petita presentació clara, es va al gra. Amb això vull dir que de seguida s'entra en matèria sense masses prèvies, cosa que fa que centris tota la teva atenció en el què hi ha escrit.

    També dic que la publicació és precisa perquè en cada descripció o definició, s'enten a la perfecció el què hi ha explicat i com ja he dit en altres ocasions, és la mida justa.

    Dic que és una publicació entenedora perquè amb una vegada que ho llegeixes, ja has adquirit força coneixement de la matèria.

    Bé, això és tot! Cada vegada m'agrada més aquest blog!!!

    Andreu

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies!! M'agraden els teus comentaris perquè es veu que t'has mirat la publicació amb atenció, i a més a més, elabores una crítica molt completa donant la teva opinió sobre tot!!
    Gràciees una altre vegada!!

    ResponElimina