divendres, 20 de juny del 2014

Cartomàgia - Consells i precaucions amb les baralles de cartes

CONSELLS I PRECAUCIONS

Ara veurem uns quants consells i precaucions que cal tenir en compte alhora de manipular les baralles de cartes.

- Revisa la baralla amb atenció just després de comprar-la. Si és possible, talla amb una fulla d’afaitar o amb algun objecte afilat el precinte del estoig.
Revista detalladament les cartes, en cas de que tinguin algun defecte torna-les a la botiga. Revisa també el estoig, que a part de servir per guardar les cartes, són molt útils en alguns jocs!

- Conserva totes les cartes (fins i tot les que a vegades venen dins del estoig amb propaganda o valors per a jocs). Tampoc llencis els comodins, ja que ens són molt útils en molts jocs!

- Amb el temps, aniràs acumulant baralles. És important que les tinguis ben ordenades i guardades en el lloc adient. És preferible que les guardis en alguna caixa o en el calaix de qualsevol moble, protegides de la calor i la humitat.
Alhora de fer una sessió de màgia, porta-ho tot ben ordenat en un maletí. Ordena les coses per seqüència de l'actuació, començant per el tapeta, que anirà a dalt de tot.

- Tot i que t'insisteixin, no deixis mai les teves baralles a altres jugadors. Per tu el material ha de ser sagrat. Altres mans fan malbé, embruten, i poden deixar una baralla inservible. Fins i tot tu has de manipular les cartes sempre amb les mans acabades de rentar amb sabó, per eliminar la capa de grassa que es forma als palmells i a la punta dels dits.

Si segueixes aquests consells, aconseguiràs que les baralles et durin molt més!

Baralla espanyola








2 comentaris:

  1. Grans consells! Es crucial seguir-los sempre!

    En aquesta publicacio has clavat els consells exactes, es podria considerar una entrada perfecta.

    Donar grans consells i a la vegada explicar-los de la manera genial en que s'ha fet aquí es una aportació magnífica. Sobretot per els que som un caos amb les baralles ;-).

    Tot explicat amb claredat i coneixements del tema afavoreixen la extraordinaria comprensió que tenen els teus textos!

    Aconsegueixes transmetre la passio que sents per la magia! Això és molt positiu!

    Andreu

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajaj moltes gràcies! espero que et siguin útils a tu també! ;)

      Elimina