divendres, 27 de juny de 2014

Cartomàgia - Diferents maneres de barrejar una baralla

DIFERENTS MANERES DE BARREJAR UNA BARALLA

 Totes les barreges que es poden realitzar en una baralla de cartes es classifiquen en dos tipus:

- Barreges on s'intercalen les diferents cartes.
- Barreges on es traslladen les cartes d'un lloc a un altre.


 BARREJA PER INTERCALACIÓ

Barrejar les cartes per intercalació és la forma de barrejar més comuna a les sales de jocs i també la més coneguda pel públic. Consisteix en agafar unes quantes cartes d'una part de la baralla i intercalar-les amb les cartes de l'altre meitat.
Aquestes intercalacions es poden fer amb la baralla a la taula o entre les mans. Perquè les diferents cartes es puguin intercalar correctament, s'han de subjectar sense apretar-les gaire.
Una vegada feta la intercalació, s'han de quadrar bé les cartes.

BARREJA PER TRASLLAT 

Traslladar les cartes d'un lloc a un altre de la baralla és una altre forma bastant comuna de barrejar, però no ho és tant com l'anterior.
Consisteix en agafar una part de la baralla de cartes (la meitat) i deixar-les caure en grups o paquets sobre l'altre meitat sense cap ordre concret. Aquets paquets es depositen al dors o a la cara de l'altre mitat, de manera que el desordre de les cartes és evident.
Un cop s'ha realitzat aquest moviment (es pot fer tants cops com es vulgui) es quadra la baralla.

Barreja per intercalació

Barreja per trasllat
3 comentaris:

 1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 2. Una altre gran publicació!

  Es nota molt que hi ha un domini molt ampli del tema i que hi ha molta pràctica i experiència.

  Les fotos mostren de manera genial cada tipus de barreja o mescla d'una baralla. Les imatges també mostren la habilitat que tens a l'hora de portar a terme el que expliques. La mescla americana t'ha quedat perfecte!

  Com sempre m'ha encantat la publicació, per la manera d'explicar, per el llenguatge, per la síntesi, per la passió que sents per la màgia i per una llarga llista de coses positives.

  Seguire llegint i seguint el teu blog, es magnífic!

  Andreu

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltíssimes gràcies!! Em fa molta il·lusió que t'agradi aquesta publicació i el blog en general, intentaré que les publicacions estiguin sempre a l'alçada! I gràcies un altre cop!

   Elimina